RFID Etiket Takip Çözümleri

İç lojistik yönetiminde, doğru ürünün doğru zamanda doğru lokasyona ulaştırılabilmesi hayati önem taşımaktadır. Akes RFID teknolojisinin yardımıyla, firmaların iç lojistik faaliyetlerinde doğru sevkiyat, doğru lokasyon ve doğru raporlama çözümleri sunmaktadır.

Yerli üretim olan donanımları ve yazılımları ile Akes, hatalı sevkiyatların önüne geçmekte, doğru adetli ürünlerin doğru depo ve  iş merkezlerine gönderimini sağlamakta, doğru raporlama ile yöneticiler için stratejik karar alımında ve iç tedarik zincirinin yönetiminde destek sağlamaktadır.

Sevkiyat noktalarında otomasyona geçilmesi sayesinde, çok kıymetli olan zaman ve işgücünden tasarruf edilmesi ile buradan tasarruf edilen enerji, fabrikanın farklı noktalarında daha etkili olarak kullanılmaktadır.

RFID çipli etiketler ile eşsiz olarak kimliklendirilmiş nesnelerin takibinde detaylı raporlar sunan Akes, bir firmanın birden çok farklı yükleme merkezindeki sevkiyatlarını gerçek zamanlı olarak takip etmeyi mümkün kılmaktadır. Firmanın bütün sevkiyatları; gönderilecek adetler, termin tarihleri ve hatta geçmiş sevkiyatlar da dahil birçok bilgi, bir web sayfası veya bir mobil uygulama ile dünyanın her yerinden gerçek zamanlı olarak kolayca takip edilebilmektedir.

Translate »