Şirket Profili

Üretim ve firmanın tüm operasyonlarda dijital dönüşümü yapılandırmak, yeni iş modelleri ve çalışma biçimlerini geliştirmek, stratejik endüstri 4.0 uygulamalarını ile kurum ve kuruluşların dijital dönüşümüne odaklanmış danışmanlık hizmetlerini sağlamak amacıyla kurulmuştur.

Yazılım teknolojileri ile dijital dönüşümü destekleyen geliştiren ve yüksek teknoloji çözümleri sağlayan Akes Teknoloji, alanında uzman mühendisleri ile geliştirmiş olduğu;

  • Yerli ve Milli Çözümleri,
  • Farklı Donanımsal, Yazılımsal Geliştirmeleri ,
  • Robotik Teknoloji Çözümleri,
  • Yalın Montaj Tezgahları,
  • Otomasyon Altyapıları,

İle fiziksel ortamı dijital dünya ile buluşturan sürekli büyüyen ve gelişen firmayız.

Dijital dönüşüm, teknolojilerin optimum kullanımının yanında, operasyonel verim, yönetimsel işleyiş ve kamusal refahı belirleyen bir dizi uygulamayı gerektiriyor.

Kurum ve kuruluşlar, sahip oldukları ya da oluşturacakları dijital dönüşüm vizyonları doğrultusunda beceri ve kabiliyetlerini artıracak, yenilikçi iş modelleri ve çalışma biçimleri ile endüstrinin geleceğine uyum sağlayacaklardır.

Türkiye’deki sanayi şirketleri ile dijital dönüşüm danışmanlık hizmetleri kapsamında yakın çalışmalara başlayan Akes üretim sanayinin dijitalleşmesinde önemli bir iş ortağı olma hedefi ile yenilikçi ve rekabetçi ürün, hizmet ve servisler geliştirmektedir.

Translate »