İnsan Kaynakları

Geleceği inşa etmemize yardımcı ol: AKES Türkiye’de Ar-Ge sektöründe bir okuldur. Sektörü bugüne taşıyan, daha da önemlisi yarına taşıyacak olan Ar-Ge sektörü profesyonellerinin yolu hep AKES’ten geçmiştir. Çünkü teknolojiyle daha iyi bir geleceği inşa etme tutkumuz ve yenilikçiliğe olan iştahımızla, gençlere bilgi birikimimizi aktararak şimdi hayal dahi edemediğimiz bir yarına katkı sunabileceğimize inanıyoruz.

AKES, üniversite işbirliği ile stajyer istihdam etmekte ve AKES’in yürüttüğü projelerde bizzat görev almaktadırlar. Stajyerlerimizin yaklaşık üçte biri okullarını bitirmelerinin ardından tam zamanlı olarak çalışmak üzere bizlere katıldı, bize güç kattı. Sen de AKES’te staj yaparak hem sektörü hem kendini daha iyi tanıyabilir, daha iyi bir geleceği inşa etmemizde bize yardım edebilirsin.

İşe Alım ve Yerleştirme;

Başarımızın arkasındaki en önemli kaynak çalışanlarımız. Seçme ve Yerleştirme sürecinde en büyük hedefimiz; pozisyonun gerektirdiği eğitim, bilgi, tecrübe ve yetkinliklerin yanı sıra, genç, dinamik ve yaratıcı ekibimize ve kurum kültürümüze uyum sağlayabilecek yeni takım arkadaşlarını şirketimize kazandırmak.

Eğitim;

Çalışanlarımızın mesleki ve kişisel gelişimi bizim için büyük önem taşıyor. Faaliyet gösterdiğimiz sektör, eğitime çok büyük önem vermeyi zorunlu kılıyor. Eğitim programları, çalışanların, görevlerini yaparken karşılaştıkları sorunları en aza indirgemek, mesleki bilgi ve becerilerini artırmalarına katkı sağlamak ve yetkinliklerini kuvvetlendirmek amaçlarını göz önünde tutularak planlanıyor.

Performans Yönetimi;

Çalışanlarımızın güçlü ve gelişime açık yönlerini belirlemek, bu doğrultuda eğitim ve kariyer planlamalarına ışık tutmak için tüm yıla yayılan bir performans değerlendirme sistemimiz bulunuyor.

İnsan Kaynakları;

Sende aramıza katılmak ve daha fazla bilgi almak için buradaki formumuzu doldurabilir; veya ……………………………numaraları telefon üzerinden ve veya e-mail ile  bizlere ulaşabilirsiniz.

bilgi@akes.net

Translate »